+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

SKY LINE Beograd / ZOP DOO Beograd i AFI Europe Serbia / Snabdevanje sa betonskim i plastičnim distancerima (U izgradnji)

SRB - CT > Reference > 3. Stambeno-poslovne zgrade > SKY LINE Beograd / ZOP DOO Beograd i AFI Europe Serbia / Snabdevanje sa betonskim i plastičnim distancerima (U izgradnji)
Reference

SKY LINE Beograd

Distribucija plastičnih i betonskih distancera kao i priborom za armiranje i betoniranje

SRB Construction Technologies kao lider na tržištu u snabdevanju distancerima / odstojnicima za fiksiranje položaja armature prilikom armiranja betonskih elemenata, ploča, stubova, greda na gradilištu i ostalo ispratila je realizaciju snabdevanja sa betonskim i plastičnim distancerima kao i ostalih pripremnih građevinskih radova na objektu SKYLINE BEOGRAD (u izgradnji) pod izvođenjem kompanije ZOP doo sa investitorom AFI Europe Serbia. 

Skyline Belgrade, jedinstveni stambeno-poslovni kompleks će kreirati novu panoramu Beograda. Uzdižući se na raskršću novog i starog Beograda, između reke Save, Ulice kneza Miloša i samog centra grada – kompleks Skyline Belgrade ponudiće Vam jedinstven, kvalitetan i komforan dom i omogućiti Vam da se istovremeno izdignete iznad gradske vreve, a da ostanete u samom srcu grada.

„Skyline će predstavljati jedno od najimpozantnijih obeležja Beograda”, Adir El Al, CEO Skyline Belgrade. Autentično arhitektonsko rešenje kompleksa Skyline Belgrade, sa tri kule jedinstvenog i modernog dizajna, objediniće stambeni, poslovni i maloprodajni prostor, na prestižnoj lokaciji u centru grada.

Naziv objekta:Poslovno stambeni objekat "SKY LINE" Beograd
Objekat:SKY LINE Beograd
Investitor:AFI Europe Serbia
Izvođač radova:ZOP DOO Beograd
Distribucija:Snabdevanje sa betonskim i plastičnim distancerima.
Oznake:, , , , , , , , ,

Dugogodišnja uspešna saradnja sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija

Za proteklih 15 godina poslovanja, uspostavili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija, investitora, industrijskih i poslovnih kompanija, različitih smeštajnih i hotelskih objekata, garaža kao i sa brojnim pojedincima uspevajući da pružimo vrhunski kvalitet usluge uz potpunu posvećenost klijentu pri isporuci i primeni naštih proizvoda.

Od svog osnivanja SRB-CT sarađuje sa brojnim domaćim i stranim građevinskim stručnjacima i kroz profesionalan i inovativan pristup, mi gradimo našu reputaciju. Pozivamo vas da i vi postanete naš partner i da se pridružite velikom broju zadovoljnih klijenata kompanije SRB-CT doo.

ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda