+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

KARIN KOMERC MD doo / Distribucija: Plastični i betonski distanceri, protivpožarna i termoizolacija opšte namene

SRB - CT > Reference > 1. Kuće i stambene zgrade > KARIN KOMERC MD doo / Distribucija: Plastični i betonski distanceri, protivpožarna i termoizolacija opšte namene
Reference

KARIN KOMERC MD doo

Distribucija plastičnih i betonskih distancera, protivpožarne i termoizolacije opšte namene

SRB Construction Technologies kao lider na tržištu u snabdevanju distancerima / odstojnicima za fiksiranje položaja armature prilikom armiranja betonskih elemenata, ploča, stubova, greda na gradilištu i ostalo ispratila je realizaciju snabdevanja plastičnih, betonskih i metalnih distancera za stambeni objekat pod izvođenjem kompanije KARIN KOMERC MD doo na stambenom objektu. Pored distribucije distancera izvršena je i distribucija protivpožarne i termoizolacija opšte namene.

Naziv klijenta:KARIN KOMERC MD doo
Distribucija:Plastični i betonski distanceri; Protivpožarna i termoizolacija opšte namene
Oznake:, , , , , ,

Dugogodišnja uspešna saradnja sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija

Za proteklih 15 godina poslovanja, uspostavili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija, investitora, industrijskih i poslovnih kompanija, različitih smeštajnih i hotelskih objekata, garaža kao i sa brojnim pojedincima uspevajući da pružimo vrhunski kvalitet usluge uz potpunu posvećenost klijentu pri isporuci i primeni naštih proizvoda.

Od svog osnivanja SRB-CT sarađuje sa brojnim domaćim i stranim građevinskim stručnjacima i kroz profesionalan i inovativan pristup, mi gradimo našu reputaciju. Pozivamo vas da i vi postanete naš partner i da se pridružite velikom broju zadovoljnih klijenata kompanije SRB-CT doo.

ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda