+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Društvena odgovornsot

Društvena odgovornost & SRB-CT d.o.o.

Svesni odgovornosti prema sebi i drugima.

Društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu

SRB-CT d.o.o.

SRB-CT d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se. Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.

Međutim, mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu, SRB-CT d.o.o. zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u delovanju naše kompanije predstavlja i društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu. Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodimo računa o budućnosti nove generacije.

SRB-CT d.o.o. je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Društveno odgovorno ponašanje smo usvojili kao poslovni princip koji ostvarujemo kroz prodaju kvalitetnih proizvoda i kvalitetnu logistiku, brigu o angažamnu i razvoj zaposlenih, očuvanje životne sredine sa više aspekata i odnose sa društvenom zajednicom.

ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda