+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Podna izolacija od radona – Ventilacija – Instalacije – Geoplast sistemi

SRB - CT > Prodajni katalog > Sistemi za nivelaciju, izolaciju i ventilaciju podova > Podna izolacija od radona – Ventilacija – Instalacije – Geoplast sistemi
Geoplast sistemi – Ventilacija – Instalacije
Ukratko o proizvodima iz kategorije za temelje.

PROIZVODI ZA TEMELJE - KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

PROIZVODI ZA TEMELJE

Geoplast nudi široku paletu proizvoda za izgradnju puzavnih prostora, ventiliranih temelja, ploča i krovova i zaštitu podrumskih zidova. Dizajnirali smo temeljne proizvode koji su lagani, modularni i dostupni u različitim veličinama. Naši Matrik, Modulo, Minimodulo, Multimodulo, Nev Elevetor i Defender su napravljeni od polipropilena (PP), materijala koji se može reciklirati. Zbog karakteristika materijala, svi naši proizvodi su otporni, lagani i laki za rukovanje.

Matrik je naša oplata od recikliranog polipropilena za izgradnju betonskih plutajućih podova sa MEP sistemima. Kombinuje visoku nosivost betona sa jednostavnim pozicioniranjem MEP-a, što ga čini superiornim u odnosu na metalne podove i pune betonske ploče. Matrik stvara stabilnu, monolitnu podlogu koja obezbeđuje otpornost na vatru, poboljšanu akustiku, lako MEP održavanje i omogućava bilo koju vrstu završne obrade (laminat, mermer, drvo, itd.).

Naši proizvodi Modulo, Multimodulo i Nev Elevator za izgradnju temelja se lako instaliraju bez dodatne radne snage i teške mašinerije. Oni omogućavaju efikasan tok posla koji eliminiše sve nepotrebne korake, ponovljen, odložen rad i prekomernu proizvodnju uopšte. Stoga naši proizvodi za temelje pružaju mogućnost za Geoplast Build Fast proces izgradnje. Ovaj pristup izgradnji štedi vreme i poboljšava ukupnu profitabilnost projekta tokom izgradnje, kao i dugoročno.

Ventilirana temeljna konstrukcija uključuje nekoliko prednosti u pogledu kvaliteta konstrukcije i održavanja. Ventilisani sloj obezbeđuje prirodnu ventilaciju u zgradama, održavajući temelje suvim i ublažavajući porast vlage iz tla. Takođe, prostor između tla i temeljne ploče može se koristiti kao puzajući prostor za infrastrukturu, MEP i cevi. Istovremeno, ovaj prazni prostor služi kao izolacioni sloj koji održava umerenu temperaturu temeljne ploče, čuvajući stabilnost betona.

Ventilacija je takođe važna za kvalitet i izdržljivost betonskih ploča i krovova. Naš Minimodulo omogućava krovu da održi visok nivo higro-termičke udobnosti i poboljšanu akustičku izolaciju. Minimodulo obezbeđuje odličnu ventilaciju za veoma tanak sloj od samo 3 cm debljine.

Defender je temeljni proizvod koji smo posebno dizajnirali za zaštitu zidova podruma. To je element od recikliranog PP napravljen za jednostavnu ugradnju na betonski zid. Stvara hidroizolacioni prostor između zida i zasipanja, koji obezbeđuje potpunu zaštitu od vode podzemnog zida. Naš Defender pruža odličnu mehaničku čvrstoću, stoga mu nije potreban šljunak za nasipanje.

Geoplast nudi široku paletu proizvoda za izgradnju puzavnih prostora, ventiliranih temelja, ploča i krovova i zaštitu podrumskih zidova

KATALOG PROIZVODA


ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda