+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Okovi za nameštaj – ZIPBOLT™

SRB - CT > Prodajni katalog > Okovi za nameštaj – Zipbolt
Okovi za nameštaj – Zipbolt
Ukratko o proizvodima iz kategorije okovi za nameštaj – Zipbolt.

Okovi za nameštaj – ZIPBOLT™

Okovi za montažno-demontažni spoj u industriji nameštaja i enterijera

Zipbolt – Okovi za industriju nameštaja – Inovativni proizvod

Zipbolt PTY LTD je australijska kompanija koja je usredsređena na inovativna i originalna rešenja u širokom spektru industrije prerade drveta, osnovana iz potrebe za uštedama u vremenu lakšim korišćenjem proizvoda. Zipbolt je prvenstveno bio fokusiran na lakše spajanje radnih ploča, pultova i poklopaca klupa.

Ovaj prethodno frustrirajući posao je sada postao jednostavan uz pomoć UT konektora ili spojnica koje mogu lako da se pričvrste korišćenjem bušilice, gdeora ključa ili šrafcigera. Proizvodnja stepenika je takođe izvukla velike koristi iz brojnih modela koji su osmišljeni da povežu rukohvate, stubišta i ostale dodatke.

UT Vijak je zadatak spajanja delova rukohvata i dodataka učinio vrlo jednostavnim.

UT Mitre zglobni konektori su zaista priča za sebe jer ni jedan sličan vijak ne nudi takav komfor prilikom ugaonih spajanja, dozvoljavajući ponovo sečenje i ugaono podešavanje.

Zipbolt UT – KD/ST su tipovi spojnica koji omogućavaju čvrste spojeve koji perfektno odgovaraju krevetima, stolovima, spajanju delova nameštaja kao i spajanju ostale drvenarije.

Ostali Zipbolt proizvodi obuhvataju Fastfit, jednodelni KD konektor kao i daisz catch, originalnu i inovativnu hvataljku za plakare ili prenosive panele.

Naš dijapazon proizvoda kontinuirano isporučujemo u sve veći broj zemalja gde smo prepoznati kao lideri u svojoj branši.

ZIPBOLT PTY LTD je australijska kompanija koja je usredsređena na inovativna i originalna rešenja u širokom spektru industrije prerade drveta, osnovana iz potrebe za uštedama u vremenu i lakšim korišćenjem proizvoda. ZIPBOLT je prvenstveno bio fokusiran na lakše spajanje radnih ploča, pultova i poklopaca klupa.

Ovaj prethodno frustrirajući posao je sad postao jednostavan uz pomoć UT konektora ili spojnica koje mogu lako da se pričvrste korišćenjem bušilice, gedore ključa ili šrafcigera. Proizvodnja stepenika je takođe izvukla velike koristi iz brojnih modela koji su osmišljeni da povežu rukohvate, stubišta i ostale dodatke. UT Vijak je zadatak spajanja delova rukohvata i dodataka učinio vrlo jednostavnim.

KATALOG PROIZVODA


ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda