+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Nova paleta proizvoda – Kibla za beton i vile za kran

SRB - CT > Poslednje aktuelnosti > Nova paleta proizvoda – Kibla za beton i vile za kran

Nova paleta proizvoda - Kibla za beton i vile za kran

U našoj težnji da unapredimo industriju građevinarstva i omogućimo efikasnije radove, sa zadovoljstvom predstavljamo četiri nova proizvoda koji će revolucionisati način na koji pristupate svojim projektima. Ovi proizvodi su dizajnirani da ispune i premaše trenutne standarde, obezbeđujući visok kvalitet i dugotrajnost.

  1. Kibla za Beton / Kranski Silos – CL Model: Ovaj model kible za beton sa centralnim i bočnim istovarom idealan je za postrojenja za doziranje i punjenje kamionskih miksera. Dostupan u različitim kapacitetima, CL model garantuje dugotrajan kvalitet zahvaljujući procesu toplog cinkovanja.

  2. Kibla za Beton / Kranski Silos – CT Model: CT model dolazi sa polugom i gumenim crevom, omogućavajući lako sipanje betona u stubove, zidove i oplate. Ovaj model nudi stabilnost i strukturnu čvrstoću, sa kapacitetima koji mogu dostići preko 3000 litara.

  3. Vile za Kran / Kranske Vile – MBRA: Naše teleskopske vile za samonivelišuće dizalice dolaze sa automatskim podešavanjem i predispozicijom za zaštitnu mrežu. Ovaj model, dostupan i u pocinkovanoj verziji, pruža sigurnost i efikasnost u rukovanju teretima.

  4. Vile za Kran / Kranske Vile – MBA-A: MBA-A serija viljuški za kran sa samonivelirajućim krajevima omogućava automatsku kompenzaciju i podešavanje centra gravitacije tereta. Ovaj proizvod je dizajniran za podizanje tereta do 3000 kg, nudeći širok spektar modela za različite potrebe.

Svi naši proizvodi dolaze sa 1-godišnjom garancijom, potrebnim etiketama, sertifikatima i uputstvom za upotrebu i održavanje, ispunjavajući ili premašujući propise EN, ASME i UNI. Uverite se u kvalitet i inovativnost naših novih proizvoda i unapredite efikasnost vaših građevinskih projekata.

Katalog proizvoda