+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

O Nama

SRB Construction Technologies d.o.o.

Inovativan pristup kroz tehnologije koje obezbeđuju brza i efikasna rešenja u građevinskoj industriji.

Nove tehnologije u građevinskoj industriji

Vaš siguran partner

15+ godina sa Vama

Kompanija SRB-CT doo je osnovana 07.02.2011. god. kao kompanija sa mešovitim kapitalom (Australijsko- Srpskim) sa ciljem da bude snabdevač  domaće građevinske industrije inovativnim tehnologijama, materijalima, opremom i priborom.

Bogato radno iskustvo, odgovoran i profesionalan pristup potrebama tržista, jesu standardi koji su polazna osnova našeg poslovanja.

Dugogodišnja saradnja sa značajnim stranim kompanijama i renomiranim proizvođačima inovativnih rešenja u gradjevinskoj industriji svedoče o nivou profesionalnosti i stručnosti našeg tima.

Vođeni smo čvrstim stavom sa stalnim nastojanjem za uvođenjem boljih tehnoloških rešenja i povećanjem načina i kvaliteta primene u građevinskoj industriji.

Profesionali pristup99%
Precizna logistika u isporuci99%
Pouzdanost & Fleksibilnost u radu sa nama99%
Poverenje & Zadovoljstvo u radu sa nama99%
Društvena odgovornost99%
Poverenje & Posvećenost99%

Direktni uvoznici

Direktni smo uvoznici većine naših proizvoda, ali takođe sarađujemo i sa domaćim proizvođačima.

Dostava na gradilište

U najkraćem mogućem roku vršimo dostavu svih naših proizvoda direktno na lokaciju gradilišta.

Izlazimo u susret

Izlazimo u susret i najvećim zahtevima građevinskih kompanija u različitim situacijama.

15+ godina iskustva

Bogato radno iskustvo, odgovoran i profesionalan pristup potrebama tržista.

Distanceri, oplate, pribor, alati i materijali za građevinsku industriju

SRB-CT se trudi da uvek prvi ponudi nove i kvalitetne tehnologije na tržištu i da naše mušterije budu u prednosti nad svojom konkurencijom u inovaciji , brzini i kvalitetu svojih usluga.

Direktni smo uvoznici većine naših proizvoda ali takođe sarađujemo i sa domaćim proizvođačima. Konstantno širimo lepezu naših proizvoda trudeći se da izađemo u susret sve većim zahtevima građevinskih kompanija  koje žele da uvedu nove tehnologije i da primene nove materijale u svojim građevinskim projektima.

SRB-CT je uvoznik i generalni zastupnik za Evropu , Balkan i zemlje bivše SFRJ sledećih kompanija   ,, PLASTYPIEMONTE srl” Italija, ,,SRB SYSTEM Ptu Ltd” , ,,ZIPBOLD Ptu Ltd” , Australija. Takođe imamo poslovnu saradnju sa mnogim drugim inostranim kompanijama iz oblasti građevinarstva.

Distanceri-odstojnici (plastični, betonski i metalni) za fiksiranje položaja armature prilikom armiranja betonskih elemenata, ploča, stubova, greda na gradilištu.

Za program distancera i pribora za beton zastupnici smo kompanije Plastypiemonte iz Italije, sarađujemo i sa mnogim kompanijama iz Italije, Nemačke, Češke, Poljske, Hrvatske. Svi proizvodi su sertifikovani i vrlo visokog kvaliteta.Trudimo se da uvek izađemo u susret svim zahtevima naših kupaca i da im u najkraćem mogućem roku dostavimo direktno na gradilište  svaki proizvod koji žele i za  koji smatraju da odgovara njihovim zahtevima i potrebama.

Oplate za šalovanje betonskih elemenata - gotovih montažnih elemenata u fabrikama za prefabrikaciju  i betonskih površina (ploča, stubova, greda i betonskih platna)  na gradilištu.

Zastupamo kompaniju SRB Systems iz Australije za inovativni sistem magnetong šalovanja gotovih betonskih elemenata koji je jedinstven u svetu. Naša želja je da našim kompanijama koje se bave izradom gotovih betonskih elemenata približimo ovu tehnologiju koja bi im uveliko smanjila troškove I olakšala proizvodnju čineći ih tako konkurentnima po ceni I kvalitetu.

Okovi za nameštaj - suvi spoj sa ekscentrom-inovativni dizajn , omogućava sklapanje i rasklapanje svih delova nameštaja , veoma jak spoj, omogućava spajanje ploča pod svim uglovima,spajanje rukohvata, učvršćivanje stepenica , kuhinjskih elemenata itd.

Od našeg starta zastupamo kompaniju Zipbolt iz Australije koja se bavi proizvodnjom inovativnih sistema okova za suvi spoj u industriji nameštaja. Njihovi proizvodi  se prodaju širom sveta , veoma su kvalitetni I jedinstveni po izgledu i funkciji.  Želimo da naše kompanije po ugledu na druge svetske proizvođače nameštaja uvrste ove proizvode u svoju svakodnevnu proizvodnju.

Naš moto je: ,,Za uspeh u poslovanju poverenje i zadovoljstvo moraju biti obostrani - samo zadovoljan kupac može biti naš kupac”.

Kakav god da zahtev ima naš kupac, mi ćemo se uvek potruditi da mu to obezbedimo po najpovoljnijim uslovima na tržištu jer naš je cilj da budemo jedinstveni, prepoznatljivi lider na tržištu u oblasti naše delatnosti.

Brojevi koji govore o nama

Ukratko
0%

Odgovaramo svim potrebama tržišta.

0+

Uspešno isporučenih kamionskih dostava

0+

Broj klijenata koji su nam ukazali poverenje

0+

Broj poslovnih i industrijskih građevina koje smo opsulužili.

SRB-CT se trudi da uvek prvi ponudi nove i kvalitetne tehnologije na tržištu i da naše mušterije budu u prednosti nad svojom konkurencijom u inovaciji, brzini i kvalitetu svojih usluga.

Naš dugoročni cilj je da u Srbiju donesemo i uvedemo još inovativnih tehnoloigija i materijala i da postanemo lider na našem tržištu. Sve što radimo je u cilju realizacije ove ideje.

Drugi o nama

Recenzije
 • Sve kako je rečeno, poslovanje je bilo maksimalno korektno! 

  IVAN MAJCAN
  RUKOVODILAC NABAVKE PUT INŽENJERING DOO NIŠ I PUT INŽENJERING OGRANAK NOVA PAZOVA
 • Sve pohvale za Svetislava, sve je bilo kako je rečeno, proizvodi su stvarno top kvalitet i rešavaju mnoge situacije na gradilištu na najbolji mogući način.

  ĐORĐE MARIJANSKI
  DIREKTOR - INGENIUM PROJEKT DOO - SRBOBRAN
 • Svaka čast na svemu, sve pohvale, poslujemo preko 10 godina i vrlo smo zadovoljni odnosom poslovanja. 

  SLAVIŠA SMIGIĆ
  KOMERCIJALISTA – ASA IBELIK – VELIKA PLANA
 • Sarađujemo preko 5 godina i sve je na profesionalnom nivou kako je i dogovoreno prvodbitno. Kao i što inače kažemo za svakog pozitivnog saradnika, za poželeti samo!

  DEJAN ŠOJIĆ
  RUKOVODILAC NABAVKE – GALENS DOO - NOVI SAD
 • Poslovni nastup je opravdan, sve kako je prvi put dogovoreno je ispoštovano i tako je već niz godina… Sve reči pohvale na istrajnosti i profesionalizmu. 

  DALIBOR KOVAČ
  NABAVKA – TRONTEX DOO – NOVI SAD
 • Sarađujemo više od 6 godina i imamo preko 30 projekata sa kojima je SRC-CT bio naš dobavljač u punom kapacitetu bez zastoja u gradnji. Stvarno jedan ozbiljan i 100% odgovoran nivo poslovanja! Sve preporuke.

  MILAN STIKIĆ
  KOMERCIJALISTA – MAJS DOO – BEOGRAD
 • Kompanija SRB-CT nam je izašla maksimalno u susret niz projekata poslednjih 3-4 godine koje smo ostvarili zahvaljujći bogatom i neiscrpnom lageru kojim raspolažu u firmi, tako da nema kočenja i čekanja, sve ide po planu i roba bude na gradilšu u tačno dogovoreno vreme.

  ALEKSANDRA BANJEGLAV
  GPI PORT – BAČKA TOPOLA

Zvanični distributer

SRB-CT je zvanični distributer kompanija
ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda