+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

KRALJEV PARK Novi Sad / GALENS doo Novi Sad / Distribucija: Plastični, betonski i metalnii distanceri

SRB - CT > Reference > 3. Stambeno-poslovne zgrade > KRALJEV PARK Novi Sad / GALENS doo Novi Sad / Distribucija: Plastični, betonski i metalnii distanceri
Reference

KRALJEV PARK Novi Sad

Distribucija plastičnih, betonskih i metalnih distancera kao i priborom za armiranje i betoniranje

SRB Construction Technologies kao lider na tržištu u snabdevanju distancerima / odstojnicima za fiksiranje položaja armature prilikom armiranja betonskih elemenata, ploča, stubova, greda na gradilištu i ostalo ispratila je realizaciju snabdevanja sa plastičnim, betonskim i metalnim distancerima kao i ostalih pripremnih građevinskih radova sa priborom  za armiranje i betoniranje od početka do završetka radovana na objektu KRALJEV PARK pod izvođenjem kompanije GALENS doo Novi Sad sa istoimenim investitorom. 

Kraljev Park je jedinstveni stambeni kompleks koji će pomeriti granice komfora, humanosti i kvaliteta života u Novom Sadu.

Objekat:KRALJEV PARK
Vreme realizacije:06.05.2016.-01.06.2018
Površina:55 000 m2
Investitor:GALENS doo Novi Sad
Izvođač radova:GALENS doo Novi Sad
Distribucija:Snabdevanje sa plastičnim, betonskim i metalnim distancerima.
Oznake:, , , , , , , , , , ,

Dugogodišnja uspešna saradnja sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija

Za proteklih 15 godina poslovanja, uspostavili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija, investitora, industrijskih i poslovnih kompanija, različitih smeštajnih i hotelskih objekata, garaža kao i sa brojnim pojedincima uspevajući da pružimo vrhunski kvalitet usluge uz potpunu posvećenost klijentu pri isporuci i primeni naštih proizvoda.

Od svog osnivanja SRB-CT sarađuje sa brojnim domaćim i stranim građevinskim stručnjacima i kroz profesionalan i inovativan pristup, mi gradimo našu reputaciju. Pozivamo vas da i vi postanete naš partner i da se pridružite velikom broju zadovoljnih klijenata kompanije SRB-CT doo.

ZVANIČNI DISTRIBUTER
Saznajte prvi za najnovije prozivode koje imamo u našoj ponudi, kao i dodatne podogdnosti koje nudimo.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi ste dobijali novosti od nas.

Katalog proizvoda