+381 21 3 840 840   
  office@srb-ct.com  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Distribucija plastičnih, betonskih i metalniih distancera za najveći Šoping centar u Srbiji “PROMENADA” Novi Sad

SRB - CT > Poslednje aktuelnosti > Distribucija plastičnih, betonskih i metalniih distancera za najveći Šoping centar u Srbiji “PROMENADA” Novi Sad

Gradnja Šoping centra “PROMENADA” Novi Sad kao najvećeg tržnog centra u Srbiji gde je SRB CT korz svoje kooperante obezbedio kompletno snabdevanje sa plastičnim betonsku i metalnim distancerima i priborom  za armiranje i betoniranje od početka do završetka radova. Snabdevanje kompletne opreme neophodne za realizaciju ovakvog MEGA projekta od krucijalne važnosti za glavni grad autonomne pokrajine Vojvodine ispraćen je 100% profesionalno u roku. Kao vodeći distributer distancera za dati projekat SRB Construction Technologies je generalno profesionalni snabdevač širokog spektra opreme za armiranje i betoniranje objekata od najvišeg stepena važnosti ispunjavajući sve svetske standarde.

SRB Construction Technologies kao lider na tržištu u snabdevanju distancerima / odstojnicima za fiksiranje položaja armature prilikom armiranja betonskih elemenata, ploča, stubova, greda na gradilištu i ostalo ispratila je realizaciju snabdevanja distancera na datom projektu pod glavnim izvođenčem kompanije PAB doo VRŠAC.

Datum izvođenja radova: 13.06.2017. – 15.11.2018.
Lokacija: na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara , Novi Sad
Najveći tržni centar u Srbiji. – 149.000 m2
Izvođač radova PAB doo VRŠAC
Investitor Nepi Real Estate Project One d.o.o. Beograd
Projektant DBA Novi Sad, HBRO Bukurešt
Autor rešenja HBRO Beč

Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad
Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad
Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad
Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad
Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad
Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad

Šoping centar “PROMENADA” Novi Sad

Šoping centar Promenada se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu, na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Promenada, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja po mnogo čemu u odnosu na ostale šoping centre. Projektovana je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla što posetiocima pruža poseban užitak. Takođe, u okviru dvorišnog prostora Promenade postojei tri košarkaška terena. Ono što Promenadu čini još privlačnijom i interesantnijom posetiocima jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivoj znamenitosti srpske Atine – Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novih 49.000 kvadratnihmetaraprostoradizajniranihzauživanjeikupovinu, sadrživišeod 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujućiispecijalna parking mestazaporodicesamalomdecom. Takođe, šoping centar pruža i druge pogodnosti za roditelje sa malom decom (baby room, grejač za mleko, kolica, igraonica i sl.), koji bez opterećenja i brige mogu zakoračiti u kupovinu.

Neki od poznatih brendova koji se mogunaći u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear iBershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsayi Reserved. U Promenadi se takođe nalazii LC Waikiki, kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. Pored toga, mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle Baby-ja, Dexy Co Kids-a iPertini Toys-a takođe su na raspolaganju. To nije sve, jer između ostalog u Promenadi možemo da kupujemo i u Lisci, Orsay -u, Legend-u, Tiffany-ju, Moni, kao i mnogim drugim radnjama.

Bogata ponudu Promenade u potpunjuje supermarket Univer export i najmoderniji Cineplexx bioskop koji ima osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala je opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

Ono što Promenadu dodatno izdvaja jeste jedinstven spoj široke ponude u regionu – pored prodavnica, ovaj šoping centar svojim posetiocima nudi i veliki broj lokalno poznatih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena, ali i velike brendove u ugostiteljstvu kao što su McDonald’s, KFC, Caribic Pizza, kao i raznolike zabavne sadržaje.


Za proteklih 15 godina poslovanja, uspostavili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem vodećih internacionalnih i lokalnih građevinskih kompanija, investitora, industrijskih i poslovnih kompanija, različitih smeštajnih i hotelskih objekata, garaža kao i sa brojnim pojedincima uspevajući da pružimo vrhunski kvalitet usluge uz potpunu posvećenost klijentu pri isporuci i primeni naštih proizvoda.

Od svog osnivanja SRB-CT sarađuje sa brojnim domaćim i stranim građevinskim stručnjacima i kroz profesionalan i inovativan pristup, mi gradimo našu reputaciju. Pozivamo vas da i vi postanete naš partner i da se pridružite velikom broju zadovoljnih klijenata kompanije SRB-CT doo.

U našoj ponudi imamo širok spektar opreme, pribora i alata za građevinsku indistriju:

  • Distanceri za armaturu / građevinu
  • Oprema i pribor za šalovanje i armiranje
  • Okovi za nameštaj – Zipbolt
  • Folije i ambalaža za pakovanje robe
  • Izolacija – Hidroizolacija
  • Sistemi za nivelaciju, izolaciju i ventilaciju podova
  • Oplatni sistemi za prefabrikaciju betona

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

SRB Construction Technologies doo
Drvarska 39, Bački Jarak 21234
+381 (0) 21 3 840 840
+381 (0) 62 792 732
+381 (0) 63 8 170 750
office@srb-ct.com

Katalog proizvoda